Всі новини

Студія дизайну «Kamod» — професійний дизайн квартир і будинків

Ви нарешті зважились зробити ремонт або перепланування?
Ви хочете змінити світ і простір навколо себе?
Ви потрапили за адресою!
Команда «Kamod» з радістю розділить усі етапи робіт з Вами.

 

Їх багаторічний досвід роботи у сфері дизайну та будівництва, а це більше 10 років на ринку, допоможе Вам ризикнути і зробити новий ремонт у квартирі, облаштувати будинок та офіс або облагородити Ваш сад. Вони допоможуть Вам пройти цей шлях заощадивши Вам купу нервів і часу! І у результаті отримати місце, де Ви і Ваші рідні будуть почувати себе затишно і комфортно, насолоджуючись теплою атмосферою і просто розслабляючись після довгого робочого дня.

Студія дизайну «Kamod» — це цілий комод нових ідей і рішень. Професійний дизайн квартир і будинків, нестандартні планувальні рішення, креативні ідеї — все це Ви знайдете у їх студії.

Переваги:

1. High-class

Інтер’єрна студія «Kamod» пишається своїм умінням втілювати у життя бажання і потреби замовників: найвищі стандарти якості опрацювання та виконання проектів, майстерно вивірена робота досвідчених архітекторів і дизайнерів, ретельний підбір найякісніших і вишуканих матеріалів. Вони, без перебільшень, являються творцями високого класу.На фотографіЇ фасад кафе зі скляними дверима,та з великим вікном, прикрашеним квітами. На фото кафе,в якому підлога та озлоблення стін зроблено під дерево,білі столи,коричневі стільці.

2. Партнери

«Kamod» — за професійний сервіс і розумний розподіл бюджету. Для своїх клієнтів вони розробили вигідну партнерську програму «Kamod» — система знижок і привілеїв від їх перевірених партнерів, що надає замовникам можливість купувати за найвигіднішими цінами необхідні товари і комплектуючі. «Kamod» — це ваша абсолютна свобода у виборі інтер’єру.На фото інтер'єр дитячоЇ кімнати з ліжком,дошкою для малювання,полками у вигляді хмар,столом зі стільцем.На фотографіЇ мебльована дитяча кімната. На намальованих,на стіні,березах прибиті різнокольорові шпаківні.

3. Географія

Як мистецтво не знає кордонів, так і студія «Kamod» немає географічних обмежень. За 16 років роботи вони створили понад 150 проектів приватних і комерційних інтер’єрів у всіх куточках нашої країни: у Києві … і у багатьох інших містах України. Але на цьому, географічний список досягнень не закінчується, адже вони займаються проектуванням і за кордоном.На фото мебльована кімната,в теплих тонах,з великими скляними дверима,які виходять в сад.

4. Найкращий відгук

Близько 60% нових замовників звертаються в «Kamod» за рекомендацією. Цей факт, а також бажання авторитетних клієнтів продовжувати з ними співпрацю на інших об’єктах є кращим визнанням професіоналізму їх команди і високої якості роботи. Головним підсумком роботи є фінальна зйомка готового проекту — доказ їх професіоналізму та вміння доводити справу до кінця у назначені терміни.На фото дизайн інтер'єру спальні.На проти ліжка телевізор,на стіні полиці на яких стоять вази. На фотографіЇ інтер'єр спальні.Серед кімнати стоїть ліжко на проти великого вікна,біля ліжка стоять світильники.

Послуги:

  • Дизайн квартир;
  • Дизайн будинків;
  • Дизайн офісних приміщень;
  • Дизайн SPA;
  • Дизайн ресторанів та кафе;
  • Дизайн салонів краси;
  • Дизайн магазинів;
  • Дизайн готелів.
На фото кімната з каміном,біля вікна стоять журнальний столик з диваном та зручне крісло.На фотографіЇ сірий диван з блакитними подушками,коло дивана світильники,на стіні чорно-білі фотографіЇ.
Усі актуальні ціни та контакти Ви зможете дізнатись за номером:
🕿 (068) 807 35 77 🕿

SAVHOUSE — рекомендує🗸