Всі новини
На фото красивый натяжной потолок Эллипс от компании Савхас

«Ellips» — найкращі натяжні стелі у м. Черкаси

Отже, Ви зважилися на проведення ремонту, виконавши усі роботи, нарешті, дісталися до стелі.
Який спосіб обробки обрати? З чого почати? На сьогодні, існує безліч варіантів, розберемося в основних.

 

Не так давно, звична нам побілка змивалась протягом декількох годин, доставляючи масу «задоволення» господарям, наступним кроком було не менше веселе заняття — поклейка шпалер на стелю, при цьому не забуваємо про меблі, які потрібно було пересувати і мити, оскільки як не накривай, а пил і бруд “прокладають собі шлях”. Одним словом, задоволення не для людей зі слабкими нервами…

У будь-якому випадку, незалежно від обраного Вами виду обробки (шпалери, фарба, підвісна стеля або ж спеціальна плитка), стелю необхідно вирівняти. Та Вам знадобиться кілька кілограм штукатурки і стільки ж часу на виконання роботи.

І тут на допомогу приходять натяжні стелі. У Вас немає необхідності що-небудь вирівнювати або розмічати. Ні пилу, а ні бруду…мінімум клопоту. Натяжні стелі довговічні, мають міцне покриття, їх можна мити, а головне що вони мають бездоганний зовнішній вигляд і на додачу прекрасну звукоізоляцію.

Характеристики:

Натяжна стеля являє собою особливо міцну ПВХ плівку,
яка виготовляється з пластичного матеріалу. Це дає можливість для створення, як абсолютно рівних поверхонь, так і для побудови складних стельових конструкцій: багаторівневі стелі, арки, зводи, намети і т.п. Плівка зроблена з еластичного, водонепроникного, негорючого матеріалу.

Натяжна стеля володіє пиловідштовхуючими властивостями і не вимагає додаткового догляду, а також:

  • при необхідності стелю можна мити і протирати;
  • вона не конденсує вологу, що робить її ідеальним варіантом для ванних кімнат, басейнів і саун;
  • простота демонтажу і монтажу натяжної стелі дає можливість швидкого доступу до обладнання, розташованого під полотном;
  • повторний монтаж ніяк не впливає на якість полотна;
  • до натяжної стелі можна вмонтувати світильники і будь-які інші необхідні елементи;
  • для установки натяжної стелі потрібна мінімальна відстань від базової стелі (1-3 см).

2. Застосування

Діапазон застосування практично необмежений:

➤ квартири і котеджі (камінні кімнати, зал, спальня, ванні кімнати, коридори, гаражі),
➤ банки, магазини і офіси,
➤ готелі і ресторани,
➤ басейни та спортивні споруди,
➤ медичні установи(вони легко миються),
➤ навчальні заклади,
➤ музеї і концертні зали.

А також, вони з однаковим успіхом застосовуються, як у новому будівництві, так і у ремонті, реконструкції й декоративній обробці.

3. Час установки

Залежить від додаткових елементів, конструкцій і якості стін. Час середньостатистичної установки рівної чотирикутної стелі з однією люстрою площею 20 м2 становить 3-5 годин.

4. Види натяжних стель:

  • Натяжна стеля «Зоряне небо»
  • «Зоряне небо» — тип стелі з іоновим світінням, яке розташовується в залежності від бажання замовника.На фотографіЇ натяжна стеля Зоряне небо.

  • Багаторівнева натяжна стеля
  • Багаторівневі натяжні стелі дозволяють розділити кімнату на кілька функціональних зон та дозволяють реалізувати найсміливіші й ексклюзивні ідеї.На фото багаторівнева натяжна стеля білого кольору з великим малюнком чорного кольору.

  • Натяжна стеля з фотодруком
  • Хочете, щоб Ваш стеля нагадувала полотно для живопису? Тоді натяжна стеля з фотодруком — саме те, що Вам потрібно.На фото натяжна стеля з фотодруком навколо люстри.

  • Натяжна глянцева стеля
  • Являє собою ідеально гладке полотно з дзеркальним ефектом, що дозволяє візуально збільшити розміри приміщення.На фото натяжна глянцева стеля з дзеркальним ефектом.

  • Натяжна тканинна стеля
  • Абсолютно матова поверхня, міцність, морозостійкість, довговічність і здатність пропускати повітря.На фотографіЇ натяжна тканинна стеля з матовою поверхнею,підсвічена лампами.

  • Натяжна матова стеля
  • Ці стелі трохи відрізняються від сатинових. Якість і ціна знаходиться у хорошому балансі, що робить їх дуже популярними серед замовників.На фото натяжна матова стеля в приміщенні з басейном.

  • Натяжна сатинова стеля
  • Спокійно і м’яко відображає світло, створюючи затишну атмосферу. Має особливість міняти колір залежно від інтенсивності освітлення.На фото натяжна сатинова стеля з матовою поверхнею.

Натяжні стелі довговічні, мають міцне покриття та досить не вибагливі у догляді. З такими стелями, Вам не страшний ніякий «потоп», а про тріщини, розшарування і потускніння Ви взагалі можете забути! Додайте до цього списку бездоганний зовнішній вигляд і прекрасну звукоізоляцію і Ви навряд чи зможете знайти гідну альтернативу. Отже, вибір зроблений і це однозначно натяжні стелі!

Тепер необхідно вирішити, кому довірити їх установку. Ми рекомендуємо розглянути компанію «Ellips» (м. Черкаси), з якою ми співпрацюємо вже не перший рік.

Наша компанія розпочала свою діяльність ще у 2004 році. З того часу, ми багато чому навчилися, вчимося і неодмінно будемо вивчати все нове, що є на ринку натяжних стель.
 
Звернувшись до нас, ви отримаєте грамотну консультацію, професійний монтаж, а також гарантований сервіс (усунення затоплення, ремонт або заміна полотна, доступ до комунікацій за стелею і багато іншого).
 
Знання і практичний досвід у виготовленні і монтажі складних стельових конструкцій, дозволяє нашим співробітникам з легкістю виконувати всі побажання наших клієнтів: зоряне небо, багаторівнева стеля, 3D малюнки, фотошпалери і багато іншого.
 
Саме тому, ми на усі 100% впевнені в якості, як запропонованих нами натяжних стель, так і їх монтажу.

Контакты

Адреса: м. Черкаси, бул. Шевченка, 150
Телефон: (093) 622 05 29, (097) 257 22 23
Сайт: http://natyajnie-potolki.ck.ua